Despre noi

Finantare prin credit este o companie de consiliere si intermediere financiar – bancara.
De ce consultanta si intermediere bancara?

In cadrul dezvoltarii economice pe care a cunoscut-o tara noastra din 1990 pana in prezent, a inceput sa se puna accent tot mai mult pe prestarea de servicii. Aceasta activitate a facut milioane de locuri de munca, scazand semnificativ rata somajului si educand populatia pentru a se folosi cu incredere de firmele de intermedieri, avantajul real fiind scurtarea perioadei de timp si asigurarea reusitei.

Motivati de succesul si visurile dumneavoastra!

Suntem prezenti in piata intermedierii de credite din 2010, am fost mereu interesati sa participam la toate trainingurile efectuate de banci, din dirinta de a fi mereu in pas cu ultimele informatii din domeniu credtelor bancare. In prezent ne mandrim cu o rata de succes de peste 95%, clientii nostrii reusind sa obtina creditele in cele mai bune conditii.

Pe piata acum sunt peste 20 de banci care isi prezinta ofertele prin reclame la TV, radio, pe panouri publicitare si alte materiale promotionale. In special, toate aceste materiale au in spate o echipa de marketing menita sa faca produsul bancar cat mai atractiv. Scopul marketingului este sa prezinte avantajele, spre atragerea clientelei, nu aspectele care sa selecteze sau sa descurajeze clientela. Mai concis … sunt convins ca ati intrat intr-o banca, nu doar o data, atras de panoul publicitar si ati iesit dezamagit de faptul ca nu obtineti finantarea dorita.

Am simtit ca este momentul sa aparem pe piata pentru a usura munca, pentru a va sfatui sa alegeti bine pentru dumneavoastra, pentru a va ajuta in intocmirea documentatiei necesare si pentru a elimina timpul pierdut la banca. Practic, dumneavoastra aveti un singur contact cu banca, in momentul semnarii contractului de credit pentru ridicarea banilor; pana la acel moment dumneavoastra va puteti vedea de activitatile zilnice, iar noi facem toata treaba.